У Німеччині під тренування блискавка вразила 15 футболістів

Увечері 9 серпня в Німеччині 15 футболістів опинилися в лікарні через стихійне лихо. Інцидент стався в місті Розенфельд-Хайлігенціммерн, федеральна земля Баден-Вюртемберг. Спортсмени тренувалися на полі, коли в них вдарила блискавка. Один з футболістів втратив свідомість, зазначають Патріоти України.

Медики надали першу допомогу постраждалим на місці, а потім все ж прийняли рішення про госпіталізацію. Вік постраждалих - від 19 до 48 років.
У Баварії через грозу влада була змушена скасувати концерт під відкритим небом в Ротенбурге. Тисячам любителів музики довелося розійтися.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...