У Німеччині трагічно загинув 5-річний хлопчик з України - його придавило шафою

У Німеччині трагічно загинув хлопчик, який через війну з родиною евакуювався з України. На 5-річного Тимура Незбжицького впала шафа. Про це повідомляє ТСН.ua, передають Патріоти України.

Родина переїхала до німецького міста Гота. Трагедія сталася увечері 20 вересня, коли всі були вдома. Того вечора хлопчик сидів на дивані та дивився мультики, а його мама Ірина робила домашнє завдання з курсу німецької мови.

У якийсь момент жінка пішла до вбиральні, її не було в кімнаті менше хвилини. Ірина почула, що там щось впало, її син закричав. Виявилось, що на Тимура впала шафа.

Дитину одразу дістали з-під шафи та викликали швидку. Медики, які приїхали за лічені хвилини, намагалися реанімувати дитину, але не вдалося. Тимур помер від отриманих травм. Нині родина хлопчика хоче транспортувати його тіло до України.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...