У Німеччині трагічно загинув 5-річний хлопчик з України - його придавило шафою

У Німеччині трагічно загинув хлопчик, який через війну з родиною евакуювався з України. На 5-річного Тимура Незбжицького впала шафа. Про це повідомляє ТСН.ua, передають Патріоти України.

Родина переїхала до німецького міста Гота. Трагедія сталася увечері 20 вересня, коли всі були вдома. Того вечора хлопчик сидів на дивані та дивився мультики, а його мама Ірина робила домашнє завдання з курсу німецької мови.

У якийсь момент жінка пішла до вбиральні, її не було в кімнаті менше хвилини. Ірина почула, що там щось впало, її син закричав. Виявилось, що на Тимура впала шафа.

Дитину одразу дістали з-під шафи та викликали швидку. Медики, які приїхали за лічені хвилини, намагалися реанімувати дитину, але не вдалося. Тимур помер від отриманих травм. Нині родина хлопчика хоче транспортувати його тіло до України.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...