У Німеччині українець побив поліцейську в... жіночому туалеті

На вокзалі в німецькому Дортмунді українець влаштував бійку і вдарив поліцейську. Про це повідомило видання BILD, передають Патріоти України.

У суботу вранці 49-річний громадянин України, який проживає в німецькому місті Хердекке, зайшов у жіночий туалет на центральному вокзалі Дортмунда, не сплативши за користування ним.

Після того як чоловік зайшов у жіночий туалет, він напав на двох працівників закладу, які намагалися йому зробити зауваження. Коли на місце прибули поліцейські, він продовжував демонструвати агресивну поведінку.

Поліцейські намагалися вивести агресивного чоловіка на вулицю, але він чинив опір і намагався відштовхнути їх. У процесі конфлікту він вдарив жінку-поліцейського по обличчю своїми шлейками. Правоохоронці швидко зупинили нападника, поваливши його на підлогу, і затримали. Під час проведення тесту на алкоголь з'ясувалося, що чоловік був у стані сп’яніння. Після складання протоколу його відпустили.

Рада готує нові обмеження для водіїв: Ось кому доведеться міняти права

понеділок, 30 вересень 2024, 17:56

Схоже, народні обранці не можуть прожити довгий час без того, щоб не робити життя водіїв набагато важчим, передають Патріоти України. І вже найближчим часом в Україні очікується масштабна реформа системи отримання та заміни водійських прав, пише профіл...

Доплата самотнім пенсіонерам в Україні: Хто і як може отримати та який розмір з 1 жовтня

понеділок, 30 вересень 2024, 17:38

Самотні пенсіонери, які потребують стороннього догляду, можуть у жовтні 2024 року оформити щомісячну доплату у сумі 944 грн, передають Патріоти України. Хто має право отримати доплату. Така норма діє відповідно до Закону України Про внесення змін до де...