У Німеччині вчитель-антивакцинатор розстріляв усю свою родину і наклав на себе руки, щоб їх не покарали через підроблений COVID-сертифікат

У місті Бранденбург чоловік-антивакцинатор розстріляв трьох своїх дітей і дружину, поки вони спали. Про рідкісне звірство повідомила німецька BILD, зазначають Патріоти України.

За даними місцевих ЗМІ, трагедія сталася в приватному будинку в ніч на 4 грудня. 40-річний чоловік, який працював учителем, убив свою дружину, а потім у ліжках розстріляв трьох дітей у віці від 4 до 10 років. Після цього він вистрілив собі в голову.

Чоловік розстріляв свою сім’ю після того, як у його дружини, яка працює в технічному університеті, виявили фальшивий сертифікат про вакцинацію. Підозрюваний залишив передсмертну записку, в якій говорилося, що “їхню сім’ю хочуть суворо покарати за підробку документа”. Він боявся арешту і того, що у нього заберуть дітей.

Згідно з результатами розтину, всі члени сім’ї були вбиті з близької відстані. За даними видання, чоловік був прихильником руху “Кверденкер”, який активно виступає проти вакцинації. Правоохоронці прирівнюють цю групу до секти через заяви і методи дії. Зокрема, група порівнювала вакцинацію від коронавірусу з Голокостом.

Також виданню підтвердили, що вбивця був членом партії “Die Basis”, яка виступає в Німеччині проти карантинних обмежень.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...