У німецькій поліції заявили, що підозрюваний у різанині на фестивалі в Золінгені здався сам

Підозрюваний у нападі з ножем у німецькому місті Золінген, що стався 23 серпня, унаслідок якого загинуло троє людей, здався поліції. Про це 25 серпня повідомило агентство Reuters із посиланням на спільну заяву прокуратури і поліції, передають Патріоти України.

Чоловік, якого ідентифікували як 26-річного біженця із Сирії, здався владі Німеччини ввечері 24 серпня. Він зізнався у скоєнні злочину.

Ім'я підозрюваного – Ісса аль-Х. Прізвища німецькі правоохоронці не озвучили, оскільки це суперечить законодавству. Слідство припускає, що він пов'язаний із терористичною організацією "Ісламська держава" (ІДІЛ).

У прокуратурі стверджують, що "через свої радикальні ісламістські переконання" сирієць намагався вбити якнайбільше людей. Під час нападу він завдавав ударів ножем у верхню частину тіла, зокрема в шию.

Der Spiegel із посиланням на неназвані джерела у сфері безпеки повідомив, що підозрюваний переїхав до Німеччини наприкінці 2022 року і попросив притулку.

"Має знайти": Олександр Усик сказав, чого сьогодні найбільше бракує українському боксу

вівторок, 27 серпень 2024, 6:48

Абсолютний чемпіон світу в ексклюзивному інтерв'ю NV розповів про проблеми у вітчизняному спорті, передають Патріоти України. Зокрема, на питання чого сьогодні найбільше не вистачає українському боксу, Усик відповів так:. «Менеджерів. Бо саме якісний м...

Уряд затвердив ціни на газ до наступного року: Стало відомо, скільки платитимуть українці

вівторок, 27 серпень 2024, 6:44

Кабінет міністрів до 30 квітня 2025 року подовжив дію спецобов'язків щодо пільгового постачання газу підприємствам теплокомуненерго, побутовим споживачам, операторам газорозподільних систем та виробникам електроенергії. Уряд ухвалив таке рішення на зас...