У Ніжині сміттєвоз на смерть збив 6-річну дівчинку

У Ніжині сміттєвоз на смерть збив дитину

У місті Ніжин Чернігівської області сміттєвоз на смерть збив дитину, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції області.

"Сьогодні близько 15 години до поліції надійшло повідомлення, що біля зупинки громадського транспорту в Ніжині сміттєвоз збив дитину. Від отриманих тілесних ушкоджень 6-річна дівчинка загинула", - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, дитина з матір'ю викинули сміття у контейнер та йшли у бік зупинки. У цей же час з того майданчика від'їжджав сміттєвоз, який, мабуть, і зачепив дитину.

На місці події працювала група реагування патрульної поліції та слідчий із розслідування злочинів у сфері транспорту Ніжинського райвідділу поліції. Водія у віці 53 років затримано, з ним проводять першочергові слідчі дії.

За фактом загибелі дитини відкрито провадження. Досудове розслідування продовжується.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...