У нього залишилася дружина і двоє маленьких дочок: У боях за Україну загинув "кіборг", що пройшов Ірак і бої за ДАП

У боях з російськими окупантами загинув захисник України Руслан Боровик. Воїн захищав країну з 2014 року, пройшов через пекло в Донецькому аеропорту, а після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирушив на фронт у перший же день, 24 лютого. Про трагічну загибель "кіборга" стало відомо в Facebook від повідомлень рідних і близьких воїна, передають Патріоти України.

Боровик двічі брав участь у місіях в Іраку в 2004-2005 роках, тому пізніше і отримав позивний" Багдад" (столиця Іраку-ред.). Потім воїн багато років працював інкасатором у банку.

У 2014 році був мобілізований до лав ЗСУ, проходив службу в 90-му батальйоні на базі 95-ї окремої аеромобільної бригади (тепер Десантно-штурмові війська), був гранатометником. Під час боїв за ДАП "Багдад" отримав поранення в ногу. Після демобілізації Боровик працював у Київському міському центрі допомоги ветеранам АТО при КМДА, активно займався спортом, бігав марафон, брав участь у Маршах захисників. У нього залишилася дружина Людмила і двоє маленьких дочок.

Зокрема, у 2020 році в День Незалежності 24 серпня його донька Ганна взяла участь у Марші Захисників України.

Також Боровик захоплювався фотографією. Навіть під час важких боїв він знаходив можливості зробити кілька кадрів на пам'ять. Виставки його робіт проходили в стінах Верховної Ради.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...