У Новинського з Ахметовим поспіхом відкорковують "шампанське": Супрун залишила Україну одразу після інавгурації Зеленського (відео)

Всі, кому перетисли "медичні потоки" сплять і бачать, що це назавжди. Однак рано радіють

Супрун покинула Україну одразу після інавгурації Зеленського: що трапилося. Відео

Виконуюча обов'язки голови Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун залишила Україну після інавгурації президента Володимира Зеленського. Відео з аеропорту "Бориспіль" опублікувало прокремлівське видання "Страна", зазначають Патріоти України.

Супрун із червоною валізою проходить реєстрацію на рейс до Франкфурта-на-Майні (Німеччина).

Зазначимо, що перед цим у своєму Facebook пані Уляна опублікувала пост: "Міністерство охорони здоров'я України продовжує працювати в штатному режимі. Нам до статусу в. о. не звикати. Події зараз будуть розвиватися як лавина, тому рекомендуємо всім менше читати новини і переживати. Підкоригуємо наші плани і обов'язково про них всіх повідомимо".

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....