​У них своє "велике будівництво": На Київщині бобри залишили чотири тисячі селян без електропостачання

У неділю, 31 січня, чотири тисячі мешканців села Вороньків Бориспільського району Київської області залишилося без електропостачання. Причина виявилася несподіваною – бобри підгризли тополі, дерева впали на лінії електропередач та обірвали.

"Винуватцями тривалої відсутності світла сьогодні були… бобри, які поклали зуба на вороньківські тополі у парку на острові. Спецоперація енергетиків минула успішно – аварійні дерева ліквідовані та вже не загрожують лініям електромереж своїм падінням. Всім – 220 у розетках!", - ідеться в повідомленні виконавчого комітету Вороньківської сільради.

У жовтні 2020-го аграрії Рівненщини звинуватили невтомних будівельників в утрудненні дорожного сполучення з одним із сіл. Бобри начебто перекрили річечку й болотом залило дорогу, да так, що навіть коні не могли подолати затоплену ділянку.

"Я не вмію": Мілевський відмовився спілкуватися з журналісткою українською мовою (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:14

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський, який тепер виступає за аматорський Ігніс, відмовив журналістці в інтерв'ю, яка запропонувала йому поспілкуватися українською мовою. Відео розмови було опубліковано в TikTok-акаун...

Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

вівторок, 14 травень 2024, 21:03

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal і...