​У них своє "велике будівництво": На Київщині бобри залишили чотири тисячі селян без електропостачання

У неділю, 31 січня, чотири тисячі мешканців села Вороньків Бориспільського району Київської області залишилося без електропостачання. Причина виявилася несподіваною – бобри підгризли тополі, дерева впали на лінії електропередач та обірвали.

"Винуватцями тривалої відсутності світла сьогодні були… бобри, які поклали зуба на вороньківські тополі у парку на острові. Спецоперація енергетиків минула успішно – аварійні дерева ліквідовані та вже не загрожують лініям електромереж своїм падінням. Всім – 220 у розетках!", - ідеться в повідомленні виконавчого комітету Вороньківської сільради.

У жовтні 2020-го аграрії Рівненщини звинуватили невтомних будівельників в утрудненні дорожного сполучення з одним із сіл. Бобри начебто перекрили річечку й болотом залило дорогу, да так, що навіть коні не могли подолати затоплену ділянку.

"Как харашо расія убіваєт вас": Європа ще не наїлась "харошімі рускімі". В центрі Праги на українських волотнерів люто налетіли російські емігранти (відео)

неділя, 2 червень 2024, 17:40

Рашисти продовжують переслідувати українців у Європі. Черговий інцидент практично зійшов з рук любителям Путіна. На Староміській площі Праги в суботу, 1 червня, російськомовні іноземці напали на волонтерів ініціативи Prague Maidan, які збирали гроші на...

За дві тисячі км від України: У російській Ухті відбулась бавовна і пожежа на НПЗ Лукойла. Є жертви

неділя, 2 червень 2024, 17:15

У російському місті Ухта (Республіка Комі) виникла пожежа на нафтопереробному підприємстві. Про це 2 червня повідомило агентство Інтерфакс з посиланням на адміністрацію регіону. . Зазначається, що у резервуарному парку нафтопереробного підприємства в ...