У Одесі квартирант зарізав власника житла й жив із трупом (фото)

В Одесі 51-річний квартирант зарізав 50-річного чоловіка, в якого винаймав квартиру. А після скоєного ще півтори доби залишався з загиблим в оселі й викрав його майно, інформують Патріоти України.

Затримали підозрюваного неподалік від місця події, що сталася на вул. Богдана Хмельницького, повідомили у відділі комунікації обласної поліції. "Злочинець під час сварки з власником квартири наніс йому понад 20 ударів ножем. У результаті потерпілий помер від гострої крововтрати. Каже, схопився за ніж під час конфлікту з потерпілим через спільну знайому, яку вони згадали під час застілля", - розповіли в поліції.

Речові докази в підозрюваного вилучили. Зараз чоловік чекає на обрання запобіжного заходу в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...