У Одесі школяр помер під час гри за комп’ютером

В Одеській області 14-річний хлопець раптового помер під час гри у комп'ютерні ігри. Причина смерті невідома, її встановлять фахівці. Про це повідомляє Одеса.Info, передають Патріоти України.

Як зазначається, інцидент трапився 29 березня у населеному пункті Доброолександрівка Овідіопольського району. Відомо, що бездиханне тіло підлітка виявила його бабуся, який сидів за ігровим кріслом перед комп'ютером без ознак життя.

Як пише видання "Фокус", смерть дитини підтвердили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області. "Сьогодні, 29 березня, близько 8 години ранку диспетчер отримав виклик про те, що дитина 14 років перебуває в непритомному стані й у неї відсутнє дихання. Одразу на місце з поміткою "критичний виклик" була відправлена найближча бригада екстреної медичної допомоги", - повідомили там.

Лікарі приїхали на виклик і виявили хлопця без ознак життя. Вони робили спроби його реанімувати, однак безрезультатно. Підліток вже перебував в стані біологічної смерті. Водночас, що могло викликати смерть дитини - невідомо. Тіло відправили на судово-медину експертизу. Також повідомляється, що за фактом смерті хлопця правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...