У Павлограді 26-річного хлопця жорстоко вбили, підірвавши в роті петарду (фото 16+)

Незадовго до трагічної загибелі хлопцю погрожували.

У Павлограді в парку знайшли труп 26-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Його тіло було в крові, а обличчя розірвано. Про це повідомило місцеве видання Vgorode. Інцидент стався 3 січня, передають Патріоти України.

За інформацією голови громадської організації "Характерник" Юрія Марченка, загиблим виявився 26-річний місцевий житель Олександр Журавльов. Тітка вбитого розповіла, що незадовго до трагедії племінник попереджав, що йому погрожують і намагаються вистежити. Він збирався виїхати з міста.

Жінка зазначила, що хлопець придумав особливе кодове слово у разі, якщо потрапить у біду. Його він повідомив своїй дівчині. Зв'язатися з нею у родичів загиблого не вийшло. Також тітка повідомила, що на руках у Журавльова були синці. Це може свідчити про те, що його утримували силою.

Тіло знайшли в парку

Видання "Перший Павлоградський" повідомило з посиланням на власні джерела, що у хлопця в роті вибухнула петарда.

За інформацією Павлоградського відділу поліції ГУ Нацполіції у Facebook, судово-медичні експерти встановили, що смерть чоловіка настала внаслідок тяжких тілесних ушкоджень. Яких саме – не уточнили.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене з метою залякування потерпілого).

Поліція відкрила кримінальне провадження

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...