У пеклі давно чекали: Росіяни не мають успіху у просуваннях на Запоріжжі - знищено ще 18 окупантів, "Град" і танк

Обстановка довкола міста Запоріжжя та області залишається напруженою, але контрольованою, окупанти країни-загарбниці Росії втрачають і особовий склад, і техніку. Про це повідомили у пресслужбі Запорізької обласної військової адміністрації, передають Патріоти України.

Зазначається, що російська армія намагається просуватися у напрямках Гуляйполя, Запоріжжя, Кам’янського, але успіху не має. Військові Територіальної оборони ефективно тримають визначені рубежі, наголошують в ОДА.

"На інших напрямках українські воїни продовжують знищувати ворожу техніку, з якої російські окупанти обстрілюють цивільну інфраструктуру в населених пунктах та позиції українських воїнів", - йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби та ночі проти 30 березня підрозділи Сил оборони Запорізького краю ліквідували 18 окупантів, а вісім отримали поранення. Крім того, знищено один танк, п’ять бронетранспортерів та одну реактивну систему залпового вогню "Град".

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...