У пеклі "поповнення": У терористів "Л/ДНР" вибухнув боєкомплект, багато загиблих та поранених

За середу, 1 липня, російські терористи "Л/ДНР" зазнали втрат у кількості шістьох осіб убитими та трьох пораненими. Четверо окупантів загинули в результаті підриву боєкмплекту в одному із бліндажів. Крім того, вибух знищив і ворожу вантажівку УРАЛ. Про це повідомив офіцер ЗСУ Сергій Нещадим, передають Патріоти України.

"Протягом доби втрати противника склали 9 осіб. Безповоротні – 6 (4 – 11 ОМСП 1 АК, не бойові, в результаті підриву вибухового пристрою на власних позиціях, 2 – 9 ОМСП 1 АК, бойові). Санітарні – 3 (1 – 7 ОМСБр 2 АК, бойовий, в результаті обстрілу, 1 – 9 ОМСП 1 АК, бойовий, в результаті обстрілу, 1 – 6 ОМСП, 2 АК, бойовий, в результаті обстрілу). Втрати військової техніки – внаслідок порушення заходів безпеки відбулась детонація БК в бліндажі, в результаті чого було знищено один УРАЛ", – розповів захисник.

На великі втрати бойовиків відреагував на своїй сторінці у Facebook і офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц)."1 липня в ході детонації боєкомплекту було знищено автомобіль УРАЛ та 4 представників 11 ОМСП 1 АК російсько-окупаційних військ. Гарний флешмоб. Пропоную не зупинятися", – зазначив він.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...