Розбилися на смерть двоє юнаків: У передмісті Одеси перекинулася переповнена людьми іномарка (фото)

Сьогодні вночі в Овідіопольському районі Одеської області перекинулася переповнена людьми іномарка, внаслідок чого загинули двоє юнаків, передать Патріоти України.

Як заявили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, аварія сталася вночі біля промтоварного ринку «7-й кілометр».

За попередніми даними, 21-річний водій не впорався з керуванням автомобіля Toyota Cresta. В результаті ДТП, машина, в якій було шестеро молодих людей віком від 18 до 21 року, перекинулася в кювет.

«18-річний хлопець від отриманих травм загинув миттєво, 19-річний - помер у лікарні, решту постраждалих - водія і трьох пасажирів - доставили до медичного закладу», - повідомили в главку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі встановлюються обставини події, призначено низку експертиз. Водія, який дістав незначні травми, затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...