У перший день ООС окупанти вбили 19-річного воїна ЗСУ: У мережі згадали Героя, який склав голову за Україну (фото)

У мережі згадали 19-річного бійця 95-ї десантно-штурмової бригади Олександра Микитюка, який загинув на передовій у перший день ООС, передають Патріоти України.

Старший солдат-розвідник родом із Хмельницької області помер 30 квітня 2018 року в Авдіївці Донецької області. Про це йдеться на сайті "Книга пам'яті загиблих за Україну".

У молодого хлопця залишилися батьки і сестра. Народився Микитюк 8 квітня 1999 року в селі Семки Вінницької області. Був похований у селі Білий Рукав. У п'ятницю, 30 квітня, виповнилося рівно три роки з дня смерті захисника України.

"Микитюк Олександр, загинув у цей день 2018 року в Авдіївці. Йому було всього 19 років. Пошир, щоб пам'ятали синів України", – написали у Facebook-групі "Рідна Мати Україна".


Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...