У Петербурзі помер відомий російський актор, котрий знімався в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів"

Олександр Жданов

Радянський і російський актор фільмів і серіалів Олександр Жданов помер від важкого і невиліковного захворювання. Як повідомили представники театру "На Ливарному", де Жданов працював майже 45 років, актор помер після тривалої боротьби з оноклогією, зазначають Патріоти України.

"У січні 2021 ми вітали його з 70-річчям, а в березні готувалися відсвяткувати Творчий ювілей - 45 років служіння на цій сцені. Його відхід став великим горем для всього колективу, оскільки він був нашою душею, театр світився його посмішкою", - йдеться в повідомленні.

У театрі Жданова називають "чуйний актор" і "чудовий оповідач", "мудрий товариш по сцені".

"Від нього йшла неймовірна енергія любові до життя, радість творення. Це була стійка людина. Навіть під час тривалої хвороби він не опускав рук, брав участь у всіх подіях театру і завжди вірив у краще", - пишуть в прес-службі.

Також актор зіграв понад 40 театральних ролей, зокрема, в Собачому серці, панночці-селянці і скупому.

Про час і місце прощання з Олександром Михайловичем Ждановим буде оголошено додатково.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...