У Москві та Підмосков’ї масштабні пожежі та вибухи, є жертви (фото, відео)

У ніч на 30 травна в підмосковному місті Одинцово сталася масштабна пожежа на складі з папером та картоном. Про це повідомляються російські ЗМІ. Склад розташований на вулиці Західній.

Під час пожежі троє людей загинули, повідомив одному зі ЗМІ представник екстрених служб. Повідомляється, що пожежу було ліквідовано. До гасіння пожежі залучалися 32 особи та десять одиниць техніки.

Як повідомлялося, 30 травня вранці у Новій Москві (територія, приєднана до Москви, РФ) на 25 поверсі житлового будинку стався вибух, вибиті вікна, причини події встановлюються. Телеграм-канали повідомляють, що поряд із будинком знаходять предмети, схожі на уламки безпілотника.

За інформацією "Baza", вибух стався близько 4 години ранку у багатоповерхівці на вулиці Атласова в Новій Москві. Повідомляється, що у кількох квартирах вилетіло скло.

"Baza" пише, що мешканці будинку, в якому стався вибух, виявили предмет, схожий на крило безпілотника. За версією поліцейських, зазначає видання, саме він міг стати причиною вибуху.

За даними "SOTA", постраждалих внаслідок інциденту нема.

"Baza" також повідомляє, що на місці вибуху в багатоповерхівці працюють вибухотехніки і співробітники ФСБ.

За попередньою версією, відзначає видання, у будинок міг врізатися безпілотник, який летів з боку Калузької області в бік Москви.

Зазначається, що, ймовірно, БПЛА летів на надмалій висоті та врізався в будинок у районі технічного поверху.

За інформацією видання "РИА Новости", яке посилається на співрозмовника в екстрених службах РФ, загалом вночі 30 травня безпілотники влучили у два житлові будинки в Москві, постраждалих немає.

Зазначається, що один безпілотник влучив у верхні поверхи житлового будинку на вул. Профспілковій, 98, зруйнувавши фасад і заскління будинку. Другий влучив у 24-поверховий житловий будинок на вулиці Атласова в Новій Москві.

Крім того, пише видання, звук, схожий на вибух, було чутно в Красногорську (Павшинська заплава).


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...