У погоди "флегматичні періоди": Синоптик заявила, що в Україну йдуть дощі

29 серпня у середу до України наблизиться атмосферний фронт Dana, який зумовить дощі на заході України та частині центральних областей, заявила синоптик Наталя Діденко, передають Патріоти України.

Пряма мова: 29-го липня, розіпхавши на всі боки антициклони Albrecht та Balu, до нас прорветься атмосферний фронт північного циклону Dana.

Цей фронт зумовить грозові дощі на Заході України, у Житомирській, Вінницькій та місцями в Київській областях. Решта території належатиме сухій повітряній масі. Спека поки що залишається в Україні".

Деталі: За словами синоптика, у середу впродовж дня очікується +30+35 градусів, у західних областях +26+30 градусів.

У Києві 29 липня місцями дощ, гроза, більша ймовірність опадів - у другій половині дня та надвечір. У столиці до +33 градусів. У четвер спека послабне до +26, +27 градусів.

Діденко додала, що у п’ятницю, суботу та неділю у Києві температура повітря опуститься до +22+24 градусів. Синоптик також повідомила, що початок серпня зовсім не буде спекотним.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...