У Польщі бус з українцями врізався у вантажівку, є загиблі: Спливли деталі страшної ДТП

У Медиці (Підкарпатське воєводство) пасажирський бус врізався у вантажівку. Двоє людей не вижили. Про це пише inpoland, передають Патріоти України.

Аварія сталася 10 жовтня неподалік пункту перетину кордону Медика о 04:10. Бус, що перевозив пасажирів, врізався у вантажівку, що стояла на узбіччі. Бусом подорожували 7 осіб, усі - громадяни України.

Як повідомили в поліції Медики, жертвами аварії стали 45-річна жінка та 60-чоловік, пасажири буса Fiat. Ще двоє пасажирів потрапили до лікарні на обстеження.

Чи захищені персональні дані? В "Укрпошті" пояснили нюанси розсилання повісток

четвер, 10 жовтень 2024, 22:40

В Україні триває мобілізація, і нещодавно "Укрпошта" почала розсилати повістки військовозобов’язаним. Громадяни, зокрема мешканці Чернігова, отримують сповіщення, в яких їм пропонується звернутися до найближчого відділення пошти для отримання повістки ...

Їздила в Крим та публікувала фото матрьошки: Вища рада правосуддя звільнила суддю з Києва

четвер, 10 жовтень 2024, 21:30

Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити суддю Господарського суду Києва Інну Отрош, визнавши її такою, що не відповідає обійманій посаді. Про це у четвер, 10 жовтня, повідомила пресслужба ВРП, передають Патріоти України. Рішення підтримали 11 ч...