Залишилися без нічого: У Польщі місцеві спалили хостел з українськими заробітчанами (фото)

У Польщі в місті Погожице поблизу Хшанова (Малопольське воєводство) двоє поляків 4 липня підпалили хостел, в якому жили українці. На щастя, ніхто з заробітчан не постраждав, передають Патріоти України.

Деталі підпалу хостелу з українцями

Хостел підпалили близько обіду 4 липня, а рятувальникам вдалося повністю погасити пожежу лише надранок наступного дня. У хостелі жили 12 людей, більшість з яких – українські заробітчани.

На щастя, постраждалих внаслідок пожежі немає. Заробітчан вдалося швидко вивести з палаючої будівлі. Водночас вогонь знищив частину речей українців, які ті не встигли забрати з хостелу.

Будівля була не нова. Мешканці втратили частину своїх речей. Власник забезпечив їм місце в іншому готелі, – розповіла представниця поліції Хшанова Катажина Добковська.

Польські правоохоронці одразу ж знайшли і затримали паліїв. Ними виявилися двоє поляків. Однак чому вони підпалили хостел – наразі невідомо.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...