Залишилися без нічого: У Польщі місцеві спалили хостел з українськими заробітчанами (фото)

У Польщі в місті Погожице поблизу Хшанова (Малопольське воєводство) двоє поляків 4 липня підпалили хостел, в якому жили українці. На щастя, ніхто з заробітчан не постраждав, передають Патріоти України.

Деталі підпалу хостелу з українцями

Хостел підпалили близько обіду 4 липня, а рятувальникам вдалося повністю погасити пожежу лише надранок наступного дня. У хостелі жили 12 людей, більшість з яких – українські заробітчани.

На щастя, постраждалих внаслідок пожежі немає. Заробітчан вдалося швидко вивести з палаючої будівлі. Водночас вогонь знищив частину речей українців, які ті не встигли забрати з хостелу.

Будівля була не нова. Мешканці втратили частину своїх речей. Власник забезпечив їм місце в іншому готелі, – розповіла представниця поліції Хшанова Катажина Добковська.

Польські правоохоронці одразу ж знайшли і затримали паліїв. Ними виявилися двоє поляків. Однак чому вони підпалили хостел – наразі невідомо.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...