У Польщі на двох українок напали з ножем, одна із жінок загинула

У польському містечку Нацпольському Мазовецькому воєводстві загинула 29-річна громадянка України — вона стала жертвою нападу двох невідомих, повідомляє місцевий ресурс tvn24. Подруга загиблої також отримала поранення, але вижила, передають Патріоти України.

За даними польської поліції, двоє чоловіків прибули до місця проживання українок на автомобілі, один із яких вийшов і напав на жінок. Потім нападник та його спільник зникли з місця злочину. Екстрені служби на місце інциденту викликали сусіди постраждалих.

Відомо, що в момент нападу у квартирі, де проживають українки, перебували двоє дітей (2,5 роки та 5 місяців). Їх доправили до лікарні на обстеження.

Тим часом підозрювані в нападі потрапили в аварію і авто з'їхало в кювет, проте водій і пасажир залишили автомобіль, продовживши втечу пішки. Незабаром одного з них затримали поліцейські — він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Іншого затримали за кілька годин, він виявився громадянином України.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...