У Польщі натовп накинувся на чоловіків-іноземців, які чіплялись до дітей у басейні

У Польщі розлючений натовп напав на 4 іноземців, яких запідозрили у тому, що вони чіплялись до дітей. Поліції довелось відбивати підозрюваних у людей, які вчиняли самосуд. Про це пише wprost.pl, передають Патріоти України.

Інцидент стався в суботу в басейні в місті Битом. Четверо чоловіків у віці від 18 до 48 років, як стверджується, спонукали підлітків до певної поведінки - обійматися і триматися за руки. Неповнолітні, які брали участь у цьому, були у віці від 11 до 13 років.

Після цього група з близько 100 осіб стала агресивно поводитися по відношенню до зазначених чоловіків. Агресія також перекинулася на поліцейських, які втрутилися в ситуацію. Поліцейські викликали підкріплення і також були змушені застосувати газ.

У понеділок четверо чоловіків мають постати перед прокуратурою. Анна Ленкевич з муніципальної поліції міста Битом повідомила, що затримані є іноземцями, які проживають в районі Битом. Прокурор вирішить, чи будуть чоловікам пред'явлені звинувачення. Наразі тривають слідчі дії. Діти та дорослі внаслідок інциденту не постраждали.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...