У Польщі розбився автобус з українцями, є жертви (фото)

У Польщі в ДТП потрапив мікроавтобус з українцями (Фото:KP PSP Hrubieszów)

У Польщі в ДТП потрапив мікроавтобус, в якому були українці. Внаслідок аварії загинула шестирічна дитина та дві жінки. Про це повідомляють польські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як пише PAP з посиланням на рятувальні служби, аварія сталася близько 5 ранку на трасі в місті Верешин (Люблінське воєводство). Повідомляється, що автобус виїхав на зустрічну смугу, а тоді вилетів у кювет і врізався у дерево. TVN24 з посиланням на представника місцевої поліції пише, що водій був тверезий.

В автівці їхало 10 людей — усі вони громадяни України. Двоє людей загинули на місці, третю намагались реанімувати, але вона теж померла. Решту пасажирів доставили до лікарні. Наразі причини смертельної ДТП з’ясовують. Ділянка дороги, де сталась аварія, перекрита.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...