Сталася кривава різанина: У Польщі школярка напала з ножем на інших учениць, є поранені

У польському місті Зелена Гура 17-річна дівчина з ножем, вчинила напад у школі на інших учениць. У результаті інциденту три школярки постраждали. Про це повідомляє Gazeta Wyborcza, передають Патріоти України.

Напад стався 29 вересня близько 9 ранку за місцевим часом в 5-й загальноосвітній школі міста. Школярка зайшла в випадковий клас і атакувала трьох інших учениць.

"Дівчина напала на випадкових людей з ножем. Троє студентів отримали ножові поранення. Їх життю нічого не загрожує", - повідомили в місцевій поліції. Постраждалі доставлені в лікарні з ножовими пораненнями. В однієї з них розрізана брова.

Нападницю затримали вчителя і передали поліції. За словами учнів, дівчина напередодні погрожувала зробити атаку в школі в соцмережах. У поліції заявили, що у них немає такої інформації.

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.