У Польщі спіймали українця на його 21-му пограбуванні

У Польщі, в Ченстохові, правоохоронці затримали 33-річного громадянина України, який вчинив пограбування в одному з міських магазинів. Про це повідомляє видання Inpoland, передають Патріоти України.

Чоловік викрав товар із магазину, а коли йому намагався завадити охоронець, накинувся на нього з викруткою в руках. Відомо, що агресивний українець викрав хімічні засоби на суму майже 140 злотих.

"Він витягнув зі своєї куртки викрутку і спрямував її на охоронця, намагаючись вдарити його в живіт. За його словами, на щастя, обійшлося без трагедії, – повідомили у Головному управлінні міської поліції в Ченстохові.

Наразі справу українця передали співробітникам поліції, а викрадене повернули на полицю магазину. Правоохоронці з’ясували, що від початку 2023 року він скоїв у місті 21 крадіжку. Частіше за все він викрадав алкоголь. Наразі зловмисника арештували на 3 місяці. Його подальшу долю вирішить суд.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...