У Польщі страшною смертю на робочому місці загинув український заробітчанин

В центральній Польщі страшній ДТП трагічно загинув громадянин України. Хлопцеві було всього 23 роки, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Wiadomosci.

Інцидент трапився приблизно об 11:00 в п'ятницю, 1 жjвтня. На трасі S17 між Варшавою і Любліном вантажівка протаранила Volkswagen Transporter, який належав дорожній службі.

В цей час авто дорожників було припарковано на аварійній смузі. Перед ним двоє робітників, одним з яких і був загиблий українець, наносили горизонтальну дорожню розмітку.

У якийсь момент вантажівка врізалася з-заду в транспортний засіб шляховиків. Сила удару була дуже велика. Українець загинув на місці, а його колегу доставили в лікарню в Пулавах.

При цьому водій вантажівки ніяких травм не отримав. Пізніше тести показали, що винуватець аварії був тверезий.

Всі остаточні причини і обставини трагедії з'ясовуються.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...