У Польщі суд заарештував 21 українця: Що сталось

Польський суд заарештував на три місяці 21 громадянина України, підозрюваного в участі в організованому злочинному угрупованні, яке займалося нелегальним виробництвом тютюнових виробів у Вальбжиху. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України.

21 особу затримала поліція в цеху у Вальбжиху, де відбувалося нелегальне виробництво сигарет, повідомила в суботу Свідницька окружна прокуратура.

"У приміщенні було вилучено, зокрема, верстати для виробництва сигарет, значну кількість тютюнового листя та велику кількість виготовлених, готових до продажу пачок сигарет без акцизних марок", – повідомила прокуратура.

Затриманим висунули звинувачення, серед іншого, в участі в організованій злочинній групі, яка займалася незаконним виробництвом тютюнових виробів. За клопотанням прокуратури Окружний суд у Вальбжиху заарештував 21 підозрюваного на три місяці.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...