У Польщі трагічно загинув громадянин України (фото)

Трагедія сталася у місті Свентохловіце, що у Сілезькому воєводстві Польщі, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання inpoland.

Як стало відомо, на перетині двох вулиць фургон доставки, яким керував українець, зіткнувся із трамваєм. Після удару вантажний автомобіль врізався у стовп. Транспортний засіб отримав серйозні механічні пошкодження, і співробітникам рятувальної служби, які прибули на місце, довелося діставати потерпілого за допомогою спецзасобів. Чоловіка не вдалося врятувати. Він помер від травм.

Крім того, внаслідок пригоди постраждали водій та двоє пасажирів трамвая. Їх доправили до медичного закладу. Життю потерпілих нічого не загрожує. Їхні поранення лікарі оцінюють як легкі.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...