У Польщі ще один українець помер після затримання поліцією

У польському місті Скерневиці одразу після затримання поліцією помер 38-річний громадянин України. Українця намагалися реанімувати, але медики констатували смерть. Про це повідомляє Wirtualna Polska з посиланням на поліцію Лодзинського воєводства, передають Патріоти України.

Зазначається, у п’ятницю ввечері, 3 грудня, українець напав на жінку на автобусній зупинці. Він вдарив її палицею і погрожував іншим людям, після чого перехожі викликали поліцію та скрутили чоловіка.

Правоохоронці, які прибули на місце події, вдягли на чоловіка наручники та збиралися забрати його до відділку. Проте менш ніж за хвилину після арешту чоловік почав важко дихати і знепритомнів. Українця намагалися реанімувати, але через годину медики констатували смерть.

В управлінні поліції в Лодзі поінформували, що буде проведено розтин, який покаже, чи перебував чоловік під впливом будь-яких заборонених речовин, зазначивши, що не застосовували до затриманого фізичну силу.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...