У Польщі в холодильній камері знайшли тіла українців

Обидва громадянина України мешкали на території господарства, де стався інцидент.

У Польщі знайшли тіла двох українців у холодильній камері для зберігання фруктів. Загиблих виявили в неділю, 10 листопада. Наразі розслідуванням справи займається районна прокуратура, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеве видання RMF24.

Як зазначається, правоохоронцям надійшло повідомлення про виявлення трупів двох чоловіків на фруктовому складі в місцевості Садковіце в Лодзинському воєводстві. Обидва громадянина України мешкали на території господарства, де стався інцидент. Чоловікам було 28 та 46 років.

На даний момент невідомо, за яких обставин українці опинилися в холодильній камері, що є приміщенням з контрольованим анаеробним середовищем. Адже увійти до нього означає наразити себе на смертельну небезпеку. Розслідування загибелі українців веде районна прокуратура міста Рава Мазовецька.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...