У Польщі вертоліт з українцями впав у озеро, у постраждалих важкі травми (фото)

У Польщі вранці 6 липня вертоліт з громадянами України на борту впав у воду. У результаті аварії постраждали троє українців, яких вдалося врятувати. Про це повідомляє RMF24, передають Патріоти України.

Відомо, що вертоліт упав майже одразу після зльоту через те, що у нього почалися проблеми з двигуном. Поступово він почав опускатися, поки остаточно не впав в озеро Талти.

Судно повністю затонуло. Уламки вертольоту на глибині 13 метрів вже оглянули рятувальники. Троє людей, які перебували в салоні, опинилися у воді. Їх врятували туристи, які проїжджали повз на моторному човні.

Як з'ясувалося, потерпілими виявилися українці, які проживають в Польщі. Значних травм зазнала жінка. Її з пошкодженням хребта перевезли до лікарні в Гіжицьку. Її 17-річну дочку, у якої аналогічна травма, вертольотом польської медичної авіаційної рятувальної служби госпіталізували до Ольштина. Пілота ушпиталили до лікарні в Гіжицький для спостереження.

Інших людей на борту не було. Місцеві служби повідомляють, що це був приватний вертоліт. Він належав жителю, у якого моторний човен стоїть в одному з портів. Ймовірно, вертоліт і вилітав з найближчого порту. Також в озері виявлено витік палива в озеро. Але надзвичайники наголошують, що витік не несе небезпеки, оскільки паливо випаровується.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...