У Польщі власниця підприємства кинула в лісі вмираючого українця-заробітчанина: У посольстві розповіли обурливі деталі

У Польщі у лісі знайшли тіло померлого 36-річного громадянина України. Про це заявила перший секретар - керівник консульського відділу Посольства України у Польщі Світлана Криса, повідомляють Патріоти України.

"Нам відомо про цей випадок. Сім'я вивезла тіло вже сьогодні. Видали довідки на вивезення тіла в Україну. Справа порушена, тримає слідство", - сказала Криса.

Вона уточнила, що справу порушила польська поліція, нагляд у справі здійснює місцева прокуратура. "Заарештована громадянка Польщі - працедавиця і затриманий громадянин України, причетний також до цієї справи", - сказала перший секретар - керівник консульського відділу. Інші подробиці вона не надала, пославшись на те, що слідством займаються правоохоронні органи Польщі.

Як повідомляло польське видання Gazeta Wyborcza раніше, тіло 36-річного українця Василя Чорнея знайшли у лісі. Він працював на заводі з виробництва трун і втратив свідомість під час робочого процесу.

Керівник підприємства замість того, аби викликати швидку, відвезла його у ліс і залишила там. Померлий українець приїхав до Польщі чотири місяці тому з західної України.

Джерело: УНІАН

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...