У Польщі власниця підприємства кинула в лісі вмираючого українця-заробітчанина: У посольстві розповіли обурливі деталі

У Польщі у лісі знайшли тіло померлого 36-річного громадянина України. Про це заявила перший секретар - керівник консульського відділу Посольства України у Польщі Світлана Криса, повідомляють Патріоти України.

"Нам відомо про цей випадок. Сім'я вивезла тіло вже сьогодні. Видали довідки на вивезення тіла в Україну. Справа порушена, тримає слідство", - сказала Криса.

Вона уточнила, що справу порушила польська поліція, нагляд у справі здійснює місцева прокуратура. "Заарештована громадянка Польщі - працедавиця і затриманий громадянин України, причетний також до цієї справи", - сказала перший секретар - керівник консульського відділу. Інші подробиці вона не надала, пославшись на те, що слідством займаються правоохоронні органи Польщі.

Як повідомляло польське видання Gazeta Wyborcza раніше, тіло 36-річного українця Василя Чорнея знайшли у лісі. Він працював на заводі з виробництва трун і втратив свідомість під час робочого процесу.

Керівник підприємства замість того, аби викликати швидку, відвезла його у ліс і залишила там. Померлий українець приїхав до Польщі чотири місяці тому з західної України.

Джерело: УНІАН

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...