У Польщі загадково померла молода заробітчанка: Без мами лишилась 3-річна дитина, друзі благають про допомогу

У Польщі за дивних обставин загинула 24-річна тернополянка Натія Кірія. Молода жінка не так давно разом з 3-річним синочком переїхала до Польщі, де у місті Кепно проживала і працювала її мама, Ярослава Вітик, повідомляють Патріоти України з посиланням на виданні "20 хвилин".

Натія разом з матір'ю працювала на місцевій заправці. 3 липня вона разом з матір'ю поверталася з роботи і їй раптово стало погано. У містечку є тільки амбулаторія, тому Натію екстрено відправили вертольотом до Познані.

Однак, лікарям не вдалося врятувати життя молодиці й через кілька годин вона померла в реанімації. Причини смерті на цей момент не повідомляються, польські лікарі поки не повідомили про результати розтину.

Родичка повідомила, що у сім'ї зараз мало інформації й в Польщу поїхала сестра пані Ярослави, щоб допомогти організувати похорон.

У соціальних мережах шоковані трагедією і кажуть, що Натія була доброю, завжди посміхалася. Ніяких проблем зі здоров'ям у неї не було.

У Польщі загадково померла молода українка: без мами лишилась 3-річна дитина, друзі благають про допомогу

Рідні та знайомі Натії організували збір коштів для сім'ї жінки, щоб допомогти доставити тіло додому, а також – для 3-річного сина, який залишився під опікою бабусі.

"Дорогі співвітчизники, знайомі, друзі. Трапилася трагедія, сьогодні о 15:50 перестало битися серце нашої з Вами знайомої та просто хорошої людини Натії Кірія. Залишилася маленька трирічна дитина без матері. Сім'я у важкому фінансовому становищі. Хто, чим може допомогти, будь-яка допомога", - написав близький друг сім'ї Сергій Яковенко.

Реквізити для надання допомоги:

90 1090 1144 0000 0001 4800 9828 Yaroslava Kiriia (мама загиблої дівчини)

4441 1144 4425 2744 Монобанк Журбік Андрій (близький друг сім'ї)

Телефони для зв'язку:

739 41 47 35 Сергій Яковенко

578 70 42 18 Оля Денисевич

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...