У Польщі затримали 18-річного юнака за планування теракту

Агентство внутрішньої безпеки Польщі (ABW) повідомило у п'ятницю, 14 липня, що було затримано 18-річного польського громадянина, який планував скоїти самогубство в урядовому офісі, використовуючи “пояс шахіда”. Про це пише Associated Press, передають Патріоти України.

У своєму комюніке Агентство внутрішньої безпеки повідомило, що затримання відбулося 16 червня у південно-західній частині Польщі. Вони заявили, що цей юнак прийняв іслам минулого року і разом з іншими особами під впливом екстремістської групи Ісламська держава, планували напади на урядові офіси.

Хлопця звинувачують у співучасті у злочинному угрупованні з терористичними цілями та плануванні дій, які загрожували б безпеці та життю великої кількості людей. Якщо його засудять, йому може бути призначено покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...