У Польщі затримали групу осіб, які "наживались на українках" (фото)

У Польщі затримали 4 осіб, який звинувачують у тому, що вони отримували кошти від того, що втягували громадянок України у проституцію та підшукували клієнтів. Про це пише onet.pl, передають Патріоти України.

Організована злочинна група, яка заробляла на проституції громадянок України, діяла під прикриттям фірми з оренди та прибирання приміщень у Пулавах. Про її ліквідацію оголосило в середу Люблінське воєводське управління поліції.

Група складалася з трьох чоловіків і однієї жінки. Її членам вже висунули звинувачення у справі про отримання матеріальної вигоди від розпусти. "За керівництво групою відповідатиме 49-річний чоловік з гміни Пулави, який з метою легалізації праці жінок, що займалися проституцією, створив фіктивну фірму, що займалася орендою приміщень і прибиранням. Таким чином, разом з іншими затриманими, він отримував матеріальну вигоду від проституції громадянок України. Члени групи займалися, зокрема, розміщенням оголошень в Інтернеті, наданням приміщень для надання сексуальних послуг та контактами з користувачами", - повідомляє Анджей Фійолек, речник Воєводської комендатури поліції в Любліні.

Після доставки до Окружної прокуратури в Любліні усім затриманим були пред'явлені звинувачення, а згодом суд тимчасово заарештував їх. Поліція стягнула з підозрюваних понад 50 тисяч злотих у рахунок майбутніх штрафів. За скоєння злочину лідеру групи загрожує до 10 років позбавлення волі, а іншим - до п'яти років.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...