У Польщі змінили правила проходження карантину для українських заробітчан

Для українських заробітчан у Польщі змінили правила проходження карантину

У Польщі уряд змінив правила проходження обов'язкової обсервації для трудових мігрантів, у тому числі з України. Тепер замість проходження двотижневого карантину при в'їзді до країни достатньо лише 10 днів. Про це йдеться в оприлюдненому розпорядженні міністра охорони здоров'я Польщі, передають Патріоти України.

Відповідний документ набув чинності з вівторка, 2 вересня. Скороченням обсервації з 14 днів до 10 справа не обмежується - працівникам у Польщі, які будуть на карантині, більше не потрібно буде здавати ПЛР-тест на коронавірус.

У польському МОЗ зазначають, що якщо після 10-денної обсервації у людини відсутні симптоми COVID-19, то необхідність робити тести просто відпадає.

Також з 14 до 10 діб скоротили тривалість ізоляції для осіб, у яких був діагностований коронавірус. У розпорядженні йдеться про те, що якщо у заражених COVID-19 заробітчан не буде температури чи респіраторних ознак наявності захворювання, то здавати тест наприкінці ізоляції їм не потрібно.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...