У Полтаві посеред вулиці знайшли мертвого поліцейського

У середу, 30 листопада, в Полтаві посеред вулиці знайшли мертвого 43-річного поліцейського. Тіло правоохоронця виявив перехожий. Про це повідомили у поліції Полтавської області, передають Патріоти України.

"Сьогодні, близько 7 ранку, перехожий повідомив до поліції про виявлене тіло чоловіка без ознак життя на одній з вулиць Подільського району. Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили його особу. Ним виявився працівник поліції, 1979 року народження", - йдеться у повідомленні.

Що стало причиною смерті правоохоронця – наразі не відомо. У поліції відкрили кримінальне провадження і проводять розслідування.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...