У Полтаві вандали зірвали прапор України з могили бійця ЗСУ, який загинув в Іловайському котлі (фото, відео)

У Полтаві двоє чоловіків зірвали прапор України і флагшток, до якого він був прикріплений, з могили АТОшника Антона Цедіка з позивним "Еней". Відео їх дій потрапило на відеокамери. Про цей інцидент розповів Олександр Сороковий на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як двоє невідомих йшли по Алеї Героїв. Після чого один з них вирвав прапор з могили військового.

За словами Сорокового, чоловіки принесли вкрадений прапор на авторинок. При цьому вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. Вони розмахували прапором, і ніхто їм не зробив зауваження.

Через деякий час вони залишили прапор, і пішли в невідомому напрямку. В кінці робочого дня один з молодих підприємців забрав прапор в будинок. За його словами, він їх знає.

Поліція проводить розслідування, опитує свідків і шукає вандалів. Вкрадений прапор правоохоронці вилучили у підприємця.

Зазначимо, що АТОшник Антон Цедік 1987 року народження і служив в батальйоні "Донбас". Він загинув 29 серпня 2014 року в Іловайськ котлі. Під час атаки бойовиків він перебував в автомобілі. Після вибуху його тіло сильно обгоріло, але родичі змогли його впізнати.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...