Усі шоковані, нічого не віщувало біди: У Полтавській області 12-річний школяр помер на перерві

У Полтавській області на території Лохвицької територіальної громади у сільській школі у вівторок, 30 березня, помер 12-річний учень, передають Патріоти України.

На місце події викликали лікарів, але врятувати дитину не вдалося. Близько 11:30 медики повідомили поліцію про смерть хлопчика, поінформували в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Полтавській області. За попередньою інформацією, школяр помер під час перерви між уроками. Обставини та причини інциденту встановлять правоохоронці.

Працівники поліції опитували свідків та вивчали медичну документацію померлого. Тіло дитини скерували на судово-медичну експертизу, яка має вказати на причину смерті.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...