У Полтавській області автобус із пасажирами зіткнувся з вантажівкою, є загиблі і травмовані

У Полтавській області на 179 км автодороги М-03 Київ — Харків — Довжанський сталась ДТП за участі вантажівки та автобуса. Є загиблі та поранені. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Полтавської області у Facebook, передають Патріоти України.

Як пише Суспільне, аварія за участю мікроавтобуса сталася в Лубенському районі. Кількість загиблих у аварії зросла до трьох людей. Ще один пасажир помер у автомобілі швидкої медичної допомоги, повідомила речниця Лубенського райвідділу поліції Юлія Кваша.

Як повідомив виданню речник поліції Полтавщини Павло Сипітий, загинули водій та один пасажир мікроавтобуса, ще восьмеро — травмовані.

Аварія сталася 28 січня близько 16:00 поблизу села Іванівка Лубенської громади. Зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz та вантажівка MAN. На місці працює слідчо-оперативна група, розповіла Суспільному речниця Лубенського райвідділу поліції Юлія Кваша.

На трасі Київ — Харків у Лубенському районі через аварію перекритий рух транспорту у напрямку Києва. Патрульні на місці події регулюють рух.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...