У посібників Х**ла істерика: В окупованому Донецьку зірвали і спалили прапор Росії

Невідомим українським патріотам вдалося зламати пошту "МВС ДНР" і знайти там пояснювальну з приводу зняття і спалення російського прапора у тимчасово окупованому Донецьку. Фото відповідного документа терористів опублікував на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц). За його словами, сміливу акцію провели в Донецьку ще в перші дні червня, передають Патріоти України.

"2 червня у Донецьку зірвали окупаційний прапор РФ і спалили його. Підрозділи "народної міліції" дуже схвильовані, згідно з доповідною. Вітання "народній міліції" та "МДБ ", паролі на поштовиках і комп'ютерах міняти пізно. Далі буде. Це тільки початок", – зазначив захисник України.

В опублікованому таємному документі російських окупантів зазначено, що на місце знищення прапора країни-агресорки навіть була направлена слідчо-оперативна група з кінологами. Однак їм не вдалося встановити, хто і коли знищив прапор Росії в українському Донецьку.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...