У провідного російського тенісиста на Олімпіаді в Токіо трапилась істерика через запитання журналіста

Вчора, 28 липня, після поєдинку в 1/8 фіналу російський тенісист Данило Медведєв зажадав вигнати журналіста з Олімпіади через питання про допінг в РФ, повідомляють Патріоти України.

Представник ЗМІ з Чилі поцікавився, як Медведєв ставиться до того, що російські спортсмени попалися на прийомі заборонених препаратів. Також журналіст запитав, чи не відчувають вони на собі "клеймо шахраїв" через скандал з допінгом. У відповідь на це Медведєв попросив, щоб представника ЗМІ прибрали з Олімпіади і той не ставив більше подібні питання. Однак теннісіту відповіли, що журналісти можуть ставити будь-які питання, а прибрати з турніру їх не можуть, якщо вони не порушують правила Олімпіади.

Нагадаємо, що російським командам заборонили виступати під своїм прапором на спортивних змаганнях через те, що спортсмени багаторазово порушували антидопінгові правила.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...