У присутності поліції: У Харкові чоловік підпалив себе після сімейної сварки (відео)

Патрульні поліцейські врятували чоловіка, який вчинив самопідпал після сімейної сварки. Про це повідомляє патрульна поліція у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

У четвер, 6 січня, оперативники отримали виклик про сімейну сварку на вулиці Яновського у Харкові, після чого прибули за вказаною адресою. Під час спілкування та встановлення обставин події, чоловік раптово підпалив свій одяг, який ще до приїзду інспекторів облив легкозаймистою речовиною.

На відео видно, як чоловік запалює запальничку біля своїх грудей, після чого одяг на ньому миттєво спалахує. У кімнаті починається метушня. "Де тут вода?", - кричить один із присутніх.

Не гаючи часу, поліцейські почали гасити вогонь. Чоловік всіляко намагався відштовхнути патрульних і не давав собі підійти. Все ж таки правоохоронцям вдалося покласти чоловіка на підлогу і загасити одяг. Надалі чоловіка передали співробітникам швидкої медичної допомоги. Медики госпіталізували громадянина до лікарні.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...