У путіністів істерика: У Росії зірвали концерт дочки Пугачової через "фінансування ЗСУ"

Концерт Крістіни Орбакайте - російської співачки, дочки Примадонни Алли Пугачової, який мав відбутися у місті Улан-Уде (столиця Бурятії, республіка входить до складу РФ), скасовано, передають Патріоти України.

Орбакайте не зможе виступити у фізкультурно-спортивному комплексі через нібито думки громадян і бурятських громадських організацій, пише ТАСС, посилаючись на відомості Міністерства спорту та молодіжної політики Бурятії.

"...у березні 2024 року московські організатори планували провести в Улан-Уде концерт... Орбакайте. Крістіна Орбакайте не входить в список іноземних агентів, її діяльність офіційно не заборонена в Російській Федерації. Але, враховуючи думку громадян та громадських організацій Бурятії, концерт... не відбудеться", - зазначили у відомстві. Дочка Пугачової в Бурятії мала дати концерт 13 березня.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...