У Раді порадили, що робити громадянам у разі неправомірних дій ТЦК

Веніславський зазначив, що якщо немає підстав для відстрочки від військової служби, то не оновлення даних не є гарантією того, що людина не буде призвана. При порушеннях з боку представників ТЦК СП чи поліцейських, громадянам потрібно оскаржувати їхні неправомірні дії.

Про це заявив член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та розвідки, народний депутат від фракції “Слуга Народу” Федір Веніславський, повідомляє “Українська правда”.

“Якщо є порушення з боку представників ТЦК СП, службовців національної поліції, які долучені до цих дій, то треба оскаржувати неправомірні дії органів держвлади і посадових осіб”, — пояснив він. Веніславський зазначив, що якщо у громадян немає підстав для відстрочки від військової служби, то факт оновлення або не оновлення даних не є гарантією того, що людина не буде призвана.

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...