У Раді повідомили, чи будуть електронні повістки та скерування на ВЛК

В Україні не планується запроваджувати електронні повістки і законом не передбачено електронних скерувань на військово-лікарську комісію. Про це нардеп-член Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський повідомив у інтерв’ю "РБК-Україна", передають Патріоти України.

Парламентар запевнив, що електронних повісток через електронні кабінети не буде. "Це питання ми обговорювали і дуже дискутували над ним під час роботи над законопроєктом про мобілізацію. І кінцева позиція була консенсусна – електронних повісток через електронні кабінети не буде", – сказав Веніславський.

Щодо ВЛК, то він повідомив, що нардепи не регламентували в законі про мобілізацію можливість надсилання через електронний кабінет будь-яких повідомлень чи скерувань на ВЛК. "Тому з точки зору закону направляти на ВЛК через електронні засоби комунікації не можна", – додав народний обранець.

Не пропустіть! Що треба знати пенсіонерам, щоб у них не забирали частину виплати

субота, 29 червень 2024, 9:55

В Україні відраховувати частину пенсії можуть у тому випадку, якщо через помилку нарахували зайві кошти. Щоб цього не відбулось, у Пенсійному фонді радять завчасно інформувати про зміни, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Головно...

Чи доживе до зняття заборони? На Рівненщині суд позбавив чоловіка водійських прав на 56,5 років

субота, 29 червень 2024, 9:50

Гощанський районний суд притягнув до відповідальності 29-річного Олександра Короленка за неодноразове керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Оскільки порушник сідав за кермо навіть попри судову заборону, у нього забрали водійські права н...