У Раді зареєстрували п’ять варіантів законопроєкту про мобілізацію: Нардеп розповів подробиці

У Верховній Раді станом на ранок вівторка, 9 січня, зареєстровано п’ять версій законопроєкту про мобілізацію - один урядовий і чотири альтернативних. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передають Патріоти України.

"Сьогодні строк подавання альтернативних законопроєктів закінчився, тому напевно це весь перелік. Плюс, згідно регламенту, від сьогодні можна вже починати розглядати закон. Як мінімум на комітеті", - розповів він.

Нардеп також додав, що зараз триває закрите обговорення законопроєкту про мобілізацію у спікера Ради Руслана Стефанчука з фракціями.

"На 10:00 вже призначений Комітет з питань оборони де і буде прийнято рішення по законопроєкту. При тому, досі невідомо яке воно буде", - резюмував Железняк.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...