У ращистів буде істерика: На варварську атака України 2 січня емоційно відреагувала і Софія Ротару

Народна артистка України Софія Ротару не залишилася осторонь подій, що відбуваються в країні, і відреагувала на масовану атаку, яку Росія влаштувала 2 січня.

На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила наслідки атаки на Київ і написала: "02.01.24". До цього підпису знаменитість додала розбите серце.

Ротару відреагувала на обстріл Києва / скріншот Instagram

Також вона показала зруйновану будівлю в Харкові. Крім усього іншого, Ротару додала емодзі у вигляді складених рук. Ймовірно, вона молиться за українців, які постраждали цієї ночі.

Ротару показала наслідки атаки на Харків / скріншот Instagram

Ротару показала наслідки атаки на Харків / скріншот Instagram

Ціни на один з ключових продуктів злетіли у всьому світі: що чекає на українців

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:52

В Україні дешевшає цукор – у жовтні гуртові ціни продукту можуть знизитися на 2,5-4 гривні за кілограм. Тим часом на світовому ринку вартість цукру тільки зростає. Про це повідомили у сільськогосподарському кооперативі ПУСК, що був створений в межах Вс...

"Ти, громадянин Росії, бл*, будеш мене затримувати?": Молдованин у Придністров'ї поставив на місце окупантів, яким не сподобалось що з автівки лунає "Ой у лузі червона калина" (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:20

У соцмережах завірусилося відео з приниженням громадянином Молдови російських солдатів в окупованому РФ Придністров'ї. А почалося все з того, що, проїжджаючи блокпост з військовими, які чомусь називають себе «миротворцями», чоловік вирішив затролити їх...