У рептилії не було жодного шансу "виграти поєдинок": Американець зловив алігатора у сміттєвий бак (відео)

В американському штаті Флорида колишній військовослужбовець, 26-річний Юджин Боззі, виступив проти алігатора, озброївшись сміттєвим контейнером. Відео протистояння поширилося по соцмережах, передають Патріоти України.

Рептилія підібралася до дому Боззі, і той злякався за своїх дітей. Перекинувши порожній сміттєвий бак, він почав рухати його в сторону хижака, заганяючи його в кут. Той поступово відступав. Зрештою, американець зумів стукнути алігатора кришкою бака. Той запанікував і сам забрався в контейнер, який Малик тут же перевернув — і тварина опинилася всередині.

Бранця випустили біля озера. «Він був більшим за мене. Там були й діти інших людей. Спрацював військовий інстинкт — знаєте, «захищай за всяку ціну», — розповів місцевий герой виданню The New York Post.

Тепер Юджин хоче стати професійним фахівцем з вилову алігаторів і навіть оголосив збір грошей у мережі, щоб заснувати власний бізнес, який «забезпечить безпеку іншим сім'ям».

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...